Kraaikop ras van het jaar (2)

De Kraaikop is door de Stichting Zeldzame Huisdierrassen (SZH) uitgeroepen tot ras van het jaar 2019. Aanleiding voor het tijdschrift Boerenvee om de Kraaikop in 2019 regelmatig in het zonnetje te zetten.

Meteen in het eerste nummer van het jaar (dat op 25 januari bij abonnees op de mat valt) wordt een special aan het ras gewijd, waarin ook onze voorzitter Hans Tenbergen kort aan het woord komt. Halverwege het jaar zal Boerenvee opnieuw aandacht aan ons markante ras besteden, vermoedelijk in de vorm van een reportage (een bezoek aan één van de fokkers) en in het laatste nummer van het jaar blikt Boerenvee terug op hét jaar van onze Kraaikop.

De redactie van Boerenvee voegt hier aan toe:

Boerenvee is hét tijdschrift voor liefhebbers van boerderij- en andere hobbydieren en draagt zeldzame huisdierrassen een warm hart toe. Vandaar dat het tijdschrift traditiegetrouw graag een steentje bijdraagt aan de ‘ras van het jaar-campagne’ van de Stichting Zeldzame Huisdierrassen.

Een proefnummer is hier gratis te lezen:

https://www.boerenvee.nl/kijk-hier-om-een-proefnummer-door-te-bladeren